M1513Q Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam taki problem przed chwila wyl00kałem w necie taka gierke, second life no i chce sie zarejestrowac a tu kicha! wyskakuje mi blad ze możliwe ze ten imie jues juz zajete, a nie prawda napewno jest dobre! gra angielska to ja wpisalem po polsku (bez polskich znaków) zeby napewno mnire zarejestrowalo nie wchodzilo no to dodalem jeszcze stroche kombinacji literówek a to dalej nie wchodzi :( zna ktos ta gre? zarejestrowal sie juz ktos z was? bo ja chcialem wogule zobaczyc co to jest, pograc chwilke a tu kicha :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Spróbuj np: nick JohnyBravo v2 :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam taki problem przed chwila wyl00kałem w necie taka gierke, second life no i chce sie zarejestrowac a tu kicha! wyskakuje mi blad ze możliwe ze ten imie jues juz zajete, a nie prawda napewno jest dobre! gra angielska to ja wpisalem po polsku (bez polskich znaków) zeby napewno mnire zarejestrowalo nie wchodzilo no to dodalem jeszcze stroche kombinacji literówek a to dalej nie wchodzi sad.gif zna ktos ta gre? zarejestrowal sie juz ktos z was? bo ja chcialem wogule zobaczyc co to jest, pograc chwilke a tu kicha sad.gif Skoro pisze że jest zajęty to znaczy że jest zajęty nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Jeśli nie masz aktywnego konta na PayPalu to i tak nie pograsz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Zarejestruj się jutro... po jutrze i tak do skutku :P A tak na prawdę to ja się przed chwilą rejestrowałem i mi wchodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Prosze Cię M1513Q nie rejestruj się tam, błagam tylko zasmiecisz, bo i tak po 1 dniu juz tam nie wejdziesz. Ta gra jest zbyt fajna zebys sie tam logował. Prosze Cie! Nie Rejestruj Sie tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja sie dawno temu zarejestrowałem, nie musiałem mieć paypala. Ale i tak nie czaiłem o co w tej grze chodzi. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Luksor: Nie, dlaczego takie dzieci sie rodzą!No właśnie dzieci takie jak luksor, rejestrują się na pożądnych serwisach bo przeczytali na www.mmorpgdlasupergraczy.pl o grze Second Life hhhh. Poczytaj najpierw o tym, przynajmniej na Wikipedii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @Luksor: Nie, dlaczego takie dzieci sie rodzą!No właśnie dzieci takie jak luksor, rejestrują się na pożądnych serwisach bo przeczytali na www.mmorpgdlasupergraczy.pl o grze Second Life hhhh. Poczytaj najpierw o tym, przynajmniej na Wikipedii... Czytałem dużo o tej grze i na żadne "www.mmorpgdlasupergraczy.pl" nie wchodzę, może ty wchodzisz skoro podajesz adres. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Second Life jest free, tylko można premium kupić. Jak pisze, że zajete, to zajete, a nie ma "a ja mam taki nick kyórego nikt nie ma, no ludzie... e to gra ponad 8 milionów osób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Wymyśl jakiś haksorski nick np. J0hnny 8r@v0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Albo "I_AM_A_DICK". Wątpię że ktoś taki ma ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Albo: StealthZeroGX MeowMix9r HibernationAvocado Mam nadzieję ,że cię zainspirowałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Second Life to drugie życie (dosłownie). To nie jest do końca gra, tylko po prostu symulator życia. Tam nie ma celu, po prostu... no... żyjesz :) Co do topicu: Miałem podobny problem w pewnej grze. Też dużo kombinowałem... aż za którymś razem się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi