VanGogh Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Wiem że to naprawde głupie :boxed: ale mam taki problem: mam dwa obiekty ; bohater i miecz. Jak zrobić żeby bohater trzymał miecz w ręce cały czas ? :unsure: z góry dzięx :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Poszukaj na forum. Temat poruszany miliony razy. <_< A jak chcesz sam kombinować to z draw_sprite. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @up: Totalna bzdura :P Jemu chodzi o trzymanie obiektu, a nie tylko o "wygląd". GML miecz.x = bohater.x + 7; miecz.y = bohater.y + 7; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @up: Totalna bzdura :P Jemu chodzi o trzymanie obiektu, a nie tylko o "wygląd". GML miecz.x = bohater.x + 7; miecz.y = bohater.y + 7; Dawidds chodzi mi o to żeby mieczyk cały czas chodził za bohaterem :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 To daj ten kod do miecza do Stepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A no tak.... EDIT Mam problem bo mam ekwipunek i chce zrobić zakładanie miecza więc musze to dać w skrypcie a nie w evencie albo po naciśnięciu jakiegoś klawisza. Nie da sie jakoś tego napisać w kodzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi