Luksor Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ma ktoś z was fajną piosenkę do gry w .mp3, najlepiej rock czy coś, bo to ma być siekanka taka :P . Wiem że jak dam muzykę w .mp3 to będzie gra dużo zajmowała, ale będzie lepszy efekt. Poza tym w GM coś nie działają midy, nie wiem dlaczego. Poszukajcie coś u siebie naprawdę potrzebuję jakiejś fajnej piosenki. :jezor: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Cóż , gorszej siekany nie mogłem znaleźć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Poza tym w GM coś nie działają midy, nie wiem dlaczego. Jaką masz wersję GM'a??? Jeśli masz wersję GM'a mniejszą niż 6.1 to jasne, że ci nie działa :boxed:. Radzę upgrade do GM 7.0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi