M1513Q Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Znalazłem dzisiaj na pewnej stronce bardzo dużo przykładów, link macie tu mam nadzieje ze komuś sie przyda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Każdy tą stronę zna ;p I nie mnustwo a mnÓstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Nie każdy bo co chwile są pytania typu: Jak zrobic strzelanie itp. A stronka nie jednemu się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Hmm ja tej stronki nieznam i tez mysle ze sie przyda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Przykłady spoko... ale nikt ich nie użyje... niektórzy spamują forum bo szukają przykładów ale nie użyją gotowego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jak to nie użyją gotowego przykładu? Przejrzyj sobie https://forum.gmclan.org/index.php?showforum=14 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 RATUNKU!!!!!!!! "mnustwo" '-.- Co do strony: nieźe... ale skoro sam piszesz, że to 10sek w Google.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi