Crackkk-GM Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witajcie! Mam prośbę - narysowanie postaci (bluza moro,duże dżinsy opuszczone trochę poniżej tyłka :P, buty z reeboka xD, czarna kominiarka) i parę broni dopasowanych do postaci... Rozmiary postaci to 85*180, mam jeszcze jedną prośbę... narysujcie oddzielnie te grafiki mam na myśli takie coś: Creadits gwarantowane :P Powodzenia Crackkk-GM :thumbsup: @PS: I głowa postaci niech będzie zwrócona w prawą stronę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 dziwny ten tułów, nie wiem dlaczego w 2 częsciach.. szybciej ręce i nogi bym porobił osobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 A po to żeby przy schylaniu postaci tułów się poruszał (żeby nie był taki sztywny ;P) Aaaa ręce i nogi też osobno mają być :P Zapomniałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 podejrzewam że masz zamiar bawić sie skeletonem... wiesz o tym że przy wyginaniu tego tułowia będą pojawiać sie bardzo brzydkie konty? chyba ze znajdziesz jakiegos genialnego grafika który zrobi to tak żeby przy każdym zgięciu elegancko wyglądało. powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Noo to... Narysować bez tego efektu szkeletonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi