gorefest Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Mam Taskera,bardzo fajny i prosty w obsłudze. Ale nie wiem jak zapętlić jego macro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 A do czego ten tasker? Bo moja nie rozumić o co chodzi. Ani trochu. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Daj linka to ci nie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Tasker to jest program macro ;p Ale nie wiem zapętlić działanie macra które w nim stworzylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Tam jest takie okienko do wpisywania ile razy ma powtarzac, nie pamietam czy jest zapetlanie najwyzej wpisz 999 xD (ale raczej tam sie zaznaczalo 'wykonuj ciagle' oczywiscie po angielsku :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 O dzięki Saus. Dopiero teraz zauwazylem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi