Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Siemka <_< Mam mały problem... A mianowicie przy odpalaniu włączam komputer i mi sie resetuje :/ A jak chce zrobić XP'ka od nowa to nic mi nie pisze (a powinno, że "nacisnij jakis klawisz by wywolac rozeuch z dysku CD") i nie moge zformatowac :( Jak zformatować? Z płyty nic nie idzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A ustawiłeś bootowanie z CD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Kiedyś też miałem taki problem i nie wiedziałem o co chodzi .Nic nie zrobiłem ,a po 2 dniach odpalił :blink: (Choć może mi ktoś grzebał :)) @up: No ,w bios. P.S.- Z kafejki piszesz ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ustaw botowanie , format naprawi problem. tez tak mialem. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pisałem że nie mogłem formata zrobić... :crash: @Tuzin: Nieee mam 2 kompy... może ty nie masz 2 a może masz 3 a nie 2 XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pisałem że nie mogłem formata zrobić... :crash: A czemu ? Bo pewnie nie ustawiles bootowania co Ci napisalismy , tak wnioskuje z Twojego posta. Chyba ze inny powod tego . Probowales zmienic to bootowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ej ludzie xDD nie wiem jak ustawic bootowanie Hahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ej ludzie xDD nie wiem jak ustawic bootowanie Hahaha :D Odpalasz sprzet , DEL , Zakladka Advanced BIOS cos tam i tam na pierwszej pozycji dajesz CD , DVD a reszta cokolwiek , i teraz proboj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ale tam mam takie coś na pierwszym miejscu : SATA/RAID/SCSI Boot Order [sCSI] ----- nie da sie ustawic CD rom ani nic potem jest First Boot Device: i tu sie da ustawic Cd-Rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ale tam mam takie coś na pierwszym miejscu : SATA/RAID/SCSI Boot Order [sCSI] ----- nie da sie ustawic CD rom ani nic potem jest First Boot Device: i tu sie da ustawic Cd-Rom To ustaw :D , nie pamietam dokladnie jak to , a nie bede specjalnie formatowal . :P Masz tam 4 pozycje do ustawienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 W tym drugim?? czy całe to menu? (w advanced) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 W tym drugim?? czy całe to menu? (w advanced) 1. CD / DVD 2. byle co 3. byle co 4. byle co Tak to powinno wygladac , proboj przeciez tez troche sam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No w first boot device ustaw CD-ROM. I powinno hulać. Nie zapomnij zapisać ustawień. A sformatuj najlepiej GParted'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No teraz format xD Ale poczekajcie (nie potrafie za duzo sam :haha:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Swoja drogą jak się sam resetuje to sróbuj na Tryb awayjny ;) (bo ktoś mógłby dać do atostartu rogram który resetuje...) PS: Taka alternatywna opcja rozwiązania problemu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 podczas instalacji windowsa: GML ______________________________________ |Wymagane pliki X | |------------------------------------ | | Potrzebny jest plik 'VIAAGP1.SYS' z: VIA AGP| |filter Driver Disk. | | | |Wpisz ścieżkę do pliku, a następnie kliknij | |przycisk OK | | | |Kopiuj pliki z: | | [c:\documents and settings\bg\ustawienia lokalne\temp\pft54~tmp\winxp] ------------------------------------------------------- No i nie wiem co robić :/ wciskam ok ale to znowu sie pokazuje :( Byłem zmuszony do zrobinia anuluj, poniewaz nikt nie pomagal :) @Edit: Pomoże ktoś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi