Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witajcie! Potrzebuję drzewa z widokiem od góry o rozmiarach 250*250 (podobne do minirpg davida darka) Aaaa... I jeszcze jakieś rośliny... Rozmiary 80*70 lub inne. Pozdro Crackkk-GM! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 dajesz kilkoma odcieniami zielonego sprayem jakąś plame, potem lekki blur, i masz proste drzewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Bee takie brzydkie mi wychodzi :P Może ktoś mi narysować?? (Nie chodzi mi o takie drzewko blurowane tylko takie jak u Davida Darka w jego MiniRpg...z konturami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 https://gmclan.org/up3255_4_drzewka.html, ktos powinien dolaczyc moje drzewka do standardowych zasobow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 copoconaco, te drzewa roxują! :o :thumbsup: :thumbsup: :o :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @Up zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi