Bixon Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Zainstalowałem sobie niedawno windowsa, na komputerze na którym miałem tylko linuxa i wszystko działało. Podczas instalacji windy głośniki były wyłączone. Teraz próbuje je zainstalować, ale wyskakują błędy, że sprzęt nie może działać właściwie itp. Sprzęt jest 100% sprawy bo działa mi na linuxie. Nie mam do tego żadnej płytki ze sterownikami. Co mogę zrobić ? Dodam, że firma głośników to eyepower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 ściągnij sterowniki ze strony producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Tak, tylko, że nie mogę takowej znaleźć... Szukałem w google, żeby nie było... Przeszukałem 3 strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a jaki model tych głośników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Z tyłu znalazłem coś takiego : EPR-S100 myślę, że to może być to. EDIT: Tak to to-znalazłem nawet na stronie xd http://www.eyepower.de/webshop/scripts/art...ls.php?ID=10717 Szukam tam sterowników, tylko ciężko się skumać... ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nic nie znalazłem. Może idź do sklepu tam gdzie kupiłeś głośniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Kupiłem na allegro. A jak widać to niemiecka firma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi