zalu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Hej! potrzebuję konturu spartana coś a'la pers propy ze spartan'u rozmiary te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Hmmm a czy to przypadkiem nie jest Spartan a nie Pers? :P To co w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A propa pozwolił ci korzystać z tej grafiki? Pozatym, czy tak trudno zrobić kontur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 kurde na Historii mieliśmy o persach i teraz wszystko mi się z nimi myli chodzi o spartana jak by ktoś mógł nazwę tematu poprawić UP@ nie korzystam tylko pokazuje jaki mniej więcej styl i pozycja. UP2@ próbowałem i nie wychodzi mi zwłaszcza głowa i tłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi