Maxius Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Więc, Szukam grafika do mojej gry ArXJ. Jest to arkanoid ale taki nowoczesny. Zasady gry są takie same jak w starym, dobrym arkanoidzie. ;] Więcej informacji na GYGY : 5819750 Pozdrawiam, Ziomalek1996 :):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ja mogę ci pomóc. Napiszę na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 pokaż może co umiesz bo zrobimy grafę a się okarze że to mega shit :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ja się zgłaszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nikas, co to ma do rzeczy? On prosi tylko o grafe, a to do jakiego projektu i czy warto to juz nie ma znaczenia. chcesz, to robisz - nie chcesz, to nie robisz i nie wypytujesz o wiecej. PS. jak na twoje zdolnosci, to nawet crappy-gra zaslugiwalaby na twoja grafe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 UP: czy ja robie tak beznadziejną grafę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Szczerze - TAK :] Ale nie przejmuj sie, kiedys ci wyjdzie ;) A teraz koniec pogaduch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi