Oriental Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No jak w temacie jak moge zrobic szybkie wysylanie danych na server do pliku ini czy innego? Chodzi o to ze mam 3 pola i jak nacisne accpt (przykladowo) to zapisze na serverze w folderze ,,added" Prosze pomuzcie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie wiem o co chodzi, ale może niech zapisuje plik a potem niech go kopiuje do added? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Prześlij zmienną, odbierz, a potem zapisz do pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No Yoda dobrze myslisz tylko ja z webem nie bardzo. Jakas krotka pomoc? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ale o co tobie chodzi? 39dll? Jaki Server? Bo nie rozumiem do końca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No musze zrobic 3 formularze f1 f2 f3 i po nacisnieciu przycisku wysyla te formularze do servera z czego f1 to nazwa pliku .ini EDI: No i oczywiscie f2 i f3 są w pliku tym o nazwie f1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ale przez 39dll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nie koniecznie bo tu nie potrzebuje jakichs super wydajnosci. Tylko wyslanie formularzy. Wg mnie bez 39dll a ja za bardzo sie nie znam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ale chodzi ci o server, jako aplikację GMową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Możesz także wysyłać plik z komputera, albo dać go na serverze i dodawać kolejne linijki, zależne od ilości graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Yoda. Tak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Użyj 39dll. Albo GMowego mplaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ale ja zielony w tym jestem ;d Ile taki kod zajmuje moze ktos chetny napisac? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi