Crackkk-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, Dziś chcę zaproponować komuś (od newbie do doświadczonych programistów GML'a) I oczywiście przydałby się jakiś grafik... xD, w końcu coś trzeba mieć z życia, więc dla newbie w moim teamie mogę zrobić "Kurs GML" :] Pozdrawiam i zapraszam do teamu, Crackkk-GM :] PS: Nie spamujcie... proszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Crack, powiem to jako kumpel - nie rob tego. Uwierz, to nie dla ciebie. Ile juz bylo propozycji teamu? Zadna nie wypalila (no moze prawie, ale ile z nich dziala?). To taka rada ode mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No dobra, a ty masz jakis team ;> wiesz chętnie dołączę(pisz na gg ;]) xd ;] Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi