gorefest Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A więc potrzebuję przezroczystej grafiki w formacie .wal Rozmiar nieważny,byle by było całe przezroczyste :] Z góry thx :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 spoko,czyli ma być to kwiatek,goły ludzik,kupa w ciście na twardo...podaj dokładniej a nie: narysujcie mi grafikę,z góry thx! :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nikas: Weź może przeczytaj a nie krytykujesz Napisał wyraźnie, że masz mu dać cały przeźroczyty obrazek... PS: A po co ci? PS2: Myślę, że GIMP obsłuży :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Na co ci cały przeźroczysty obrazek? Jeszcze w jakimś rozszerzeniu .wal - co to niby za rozszerzenie? o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Na co ci cały przeźroczysty obrazek? Jeszcze w jakimś rozszerzeniu .wal - co to niby za rozszerzenie? o_0 Plik tekstur do Quake'a chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Heh.. może chce zrobić przeźroczyste ściany ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie nie,nie chce wall hacka ;p Robie rużne testy..może ktoś mi zrobi ten przezroczysty obrazek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi