lion Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam! Gdzie się ustawia kodowanie w IPB 2.0 ? Bo ściągnąłem polski lang ale kodowanie ustawione jest na ISO-8859-1, zamiast na ISO-8859-2. Chcę to zmienić lecz nie wiem gdzie. Dzięki temu małemu bugowi w langu dzieje się coś takiego: http://lion.livenet.pl/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Na www.ibplanet.pl jest o tym. Nie moge Ci podać dokładnego linka, bo strona mi się nie ładuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Patrzyłem na IBPlanet.pl już 3 dni temu, ale nic się nie ładuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Gdybym miał pod ręką panel admina IPB to bym Ci powiedział. Bo wiem co należy zrobić i jak, ale nie pamiętam nazw menusów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 napisz na gg: 1164343 to dam Ci roota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 skin templates, edit header wrapper costam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Juz wiem, Pietrus_Pan mi powiedział. Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi