Ryba24 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Tytuł: Polska wojna Gatunek: Coś w rodzaju strategi Opis:Gra polega na jednostajnym walczeniu z wrogiem.Fabuła jest taka że niepomoglismy w odsieczy Wiedenskiej i Austria upadła wiec turcy nienapotykajac wiekszego oporu chcieli zdobyc cala europe i wtedy stanala przed nimi polska i zadaniem gracza jest jej obrona. Download:dovland Rozmiar pliku: prawie 4mb Autorzy: Programowanie: Ryba24 Fabuła: Ryba24 chociaż w grze niewidoczna. Grafika: Ryba24 i Internet Muzyka: Niema Screeny: screen1 screean2 PS.Moja droga gra prosze o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Pomysł fajny. No i że strategia jakaś :f Wykonanie gorsze. Mapa w tle jest ekhm... kiepska, poza tym nie wiem za bardzo o co tam chodzi. Ustawiłem jakieś wojsko, wybili mi ich, potem brakło mi kasy... :| Ale przynajmniej nie gra o kulkach - i za to duży + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Popieram zdanie Yody ze to nie kulki. Jednak wogole nie wiadomo o co chodzi, ale kiedy juz zalapalem to i tak mi to nic nie dalo, bo tej gry sie chyba nie da przejsc :P Wyslalem wojsko - koniec kasy, a przeciwnikow jest od huu... steczki :P nie bede taki zly i dam 2/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 dostaniesz odemnie 2 gwiazdy ale że to nie gra o kulach to 3! tylko że tego nie da się przejść bo wróg robi się losowo co chwilkę i dupa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Gra nie ciekawa. Ta mapa pod spodem wygląda ohydnie. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Gra bez sensu, imo mapa dana jako tło miażdży. To Polska za czasów Bolesława Chrobrego, a ty tu dajesz czołgi ;O Ale, ważne że gra nie o kulkach. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Fajny pomysł + Grafika -x2 Grywalność - Wykonanie - 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ta mapa pod spodem to po to by nie było jednokolorowego tła i naprawdę nie da sie przejść tej gry nie zrobiłem niczego kończącego ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Moje oceny : Fajny pomysł myślę 3/5 Grafika myślę 2/5 ściągłem grę myślę 3/5 więc moja ocena to 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi