Hix Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jest Jakis Program zeby dalo sie zrobic Effecty??? Jestem chicken i nie wiem czy sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jest Jakis Program zeby dalo sie zrobic Effecty??? Jestem chicken i nie wiem czy sie da Efekty robisz za pomocą klocka w GM: Albo użyj Particle Designer 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jest Jakis Program zeby dalo sie zrobic Effecty??? Jestem chicken i nie wiem czy sie da jaki efekty? poruszanie ludzika to już efekt,chodzi o specjalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dzieki Surluki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi