Darlix Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 jeśli potrzebujesz muzyki do gry mogę ci wykonać. podaj typ, wielkość, długość i format dzwięku w którym ma być zapisany nie tworzę: dzwięków np. strzału broni, dzwięk silnika samochodu itp. tylko muzykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 jeśli potrzebujesz muzyki do gry mogę ci wykonać. podaj typ, wielkość, długość i format dzwięku w którym ma być zapisany nie tworzę: dzwięków np. strzału broni, dzwięk silnika samochodu itp. tylko muzykę Potrzebuję muzyki do strzelanki (patrz. sygnatura). ok 1:30 - 2 min. w formacie .mid :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 dasz jakieś próbki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 oki już zaczynam robić... :D może na jutro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 oki już zaczynam robić... :D może na jutro :P a w czym to robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 znalazłem na dysku tak jeden program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jeśli chcesz no to zrób mi muzyke : 2 min najlepiej żeby była to spokojna muzyka ; harfa, flet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 a format?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 znalazłem na dysku tak jeden program jaki masz program? co ukrywasz co? nie możesz podać nazwy tego programu? pewnie jakiś 'ułóżklocek' ejay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wszystko jedno jaki byle by sie do gm'a dało wsadzić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 na dysku mam 2144 midy może coś znajdę Dla VanGogh Dla VanGogh może być?? Dla Sirluki Dla sirluki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 ja chce coś rapowego,styl west coast,dirty south jak potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 pewnie jakiś 'ułóżklocek' ejayTak, i robi w nim midy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD //edit: na dysku mam 2144 midy może coś znajdęChwila, chwila. Gdzie widzisz w tym "tworzenie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 na dysku mam 2144 midy LOL!? Ile ty siedzisz przy tworzeniu muzyki? Pewnie w co jeden mid masz inny sampel np. Pierwszy mid :um: - Drugi :ca: - Trzeci :trach:. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 No właśnie w tym sęk, że to kolekcja, którą zebrał - a zdaje się, że pisał coś o tworzeniu >;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zrób mi muzyke w mid pasującą do strzelanki. Gdzieś 2 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunlight Sound System Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wlasnie jeden zbiera midi drugi mowi cos o samplach . Czy ktos tu umie robic muzyke ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaraz moderator z powodu tego chamskiego odświeżenia ryknie i będziesz miał sampla jak znalazł. Po za tym, nie licząc gotowców typu FL czy eJay, to nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunlight Sound System Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zacznijmy od tego ze FL Nie jest gotowcem :] <hahaha> . Moze jeszcze pwoiesz ze ableton to gotowiec jesli tak to napisz do armina bo on tego uzywa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Proszę o muzykę .mid z mario ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A ja sądzę, że Damian21 nie "robi" już midów a to z takiego powodu, że temat się troszkę zestarzał i nie jest już prawdopodobnie ważny, więc proszę o adminów ( nie żebym bawił się w admina czy moda) o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi