Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 jak zrobic ze gdy daje strzalke w dol to np. Info sie podswietli? I jak zrobic zeby mozna bylo wybierac cos w menu na pomoca myszki? I jaki jest kod na to zeby gdy sie kliknie ESC to credits sie wylalczy i wroci do menu bo ja gdy wylacze menu to odrazu wlacza mi sie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jest ładny przykład menu w zasobach GMclany, do tego większa część innych przykładów również ma proste menu. Radził bym się z nimi zapoznać, oraz poszukać na forum bo nie jesteś pierwszym który o to pyta. :) Jeśli chodzi o ESC to musisz wyłączyć wyłączanie gry w "Global game settings" - poszukaj w zakładce "Other", a wyjście z gry zrobić po prostu za pomocą eventa naciśnięcia ESC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 jak zrobic ze gdy daje strzalke w dol to np. Info sie podswietli? I jak zrobic zeby mozna bylo wybierac cos w menu na pomoca myszki? Masz nawet taki event odnośnie myszy. Poszukaj przykładu menu na stronie. Było coś takiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 aha dzienks poszukam @: Sirluki : dzieki calkiem o tym zapomnialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Przed chwilą napisałem. https://gmclan.org/up152_11_mouse_and_key_menu.html O to chodzi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 niom o to ale nie chce dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 poszukaj mój prosty przykład menu w przykładach i pokombinuj w nim,na pewno złapiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Tymon nie dziala wyskakuja jakies bledy murdalowrida: A dasz linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Tymon nie dziala wyskakuja jakies bledy murdalowrida: A dasz linka? nie dam, szukaj leniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 tak sie pytalem :P. AHA i jesli moge pytam jeszcze o to jak zrobic zeby gdy klikne 3 amunicja zmienila sie na potrzeby 3 czyli jak w jedynce bylo 250/16 to zeby w 4 bylo np. 10/5 PLZ o odp na moje pytania. Nie chcialem zakladac nowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jeśli chcesz przykład menu to menu jeśli o to konkretnie ci chodziło... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Tymon nie dziala wyskakuja jakies bledyO treści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi