Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ekhm... z Bloomem 10 FPS... komp ten sam co poprzednio ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Yoda, teraz mnie niezbyt interesuja fps, tylko czy bloom sie podoba ogolem ;P A wolne bo juz mowilem - gmowym sposobem robilem, a w XenoNie to idzie znaaacznie szybciej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 kurde bloom boski, daj jakąś małą podpowiedź jak to zrobiłeś, heh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No ja powiem ze jest to naprawde super ;) No no Sythia moze nie bedzie zla gra ?xD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Fajny ten bloom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ciekawy, ale mulasty efekt PsichiX. Czekam na jakiegoś updatea z poprawą. ;) Co do reszty, mało mnie obchodzi co kto gdzie i jak. Ma tu być spokój. :) Kłócić się możecie na PW czy GG, jak kto woli. Yoda, nie daj się tak prowokować. Nie wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Haha może ktoś się pośmieje ale u mnie w domu na athlonie 1,84ghz mialem 15fps a u BABCI na core duo 2,4 30/30 hahaha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 athlonie 1,84ghz mialem 15fps Hmmm ja mam Athlona 2Gh i miałem ~8FPS, podaj może resztę specyfikacji bo jestem ciekaw :) a u BABCI na core duo 2,4 30/30 hahaha... Babcia ma niezły sprzęt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 U mnie 30 fps bez blooma i 20 z. Ogólnie robi wrażenie, w każdym razie graficznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 fajny efekt :D u mnie śmiga na 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 @Yoda: AMD Athlon XP 2500+ 1.84 GHz, 512 MB RAM Karta graficzna: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (128MB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Bez blooma 21/30 fps, z bloomem 2/30 fps(nieźle ciągnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Z wszystkimi opcjami czyli chaotycznym wiatrem 255km/h oraz chaotycznym dropieniem^^ 255 i z bloomem wychodzi mi 10fps AMD Sempron Processor 3000+ 1.81GHz, 512 MB RAM PS. Mógłbyś zrobić jakiś przykład wiatru z użyciem Xenon Core bo jest ich mało(albo i wogule) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 10/30 z Bloomem 30/30 bez. Celeron D 3,2ghz @ 4,32ghz (Cooled with Scythe Katana II) PowerColor Radeon HD2600 Pro 256MB 1gb DDR1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 hehe, widze ze temat odzyl :D Milo ze piszecie o swoim sprzecie - dzieki temu Soulland bedzie bardziej optymalny z jeszcze lepsza grafika ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 U mnie z włączonym bloomem na quality 10-20 jest cały czas 30/30. Wyżej też pewnie jest max fps, ale jakbyś dał czcionkę w innym kolorze niż biały wtedy mógłbym powiedzieć. Quad Q6600, GeForce 8800GTS 512mb, 4GB RAM Edit: Na Bloom Quality 100 - fps spada mi do 23 :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 dla mnie to jest super sprawa. pewno jak duzo userów lubie top down, i szperać w projektach i patrzeć jak to ejst zrobione no i grać oczywiście. mi się podoba, choć wydaje mi się, że wolno chodzi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi