Ra3l Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak to zrobić? BO hero umime wstawić (narazie bez tekstur ale jest). Ale gdy chce inny obiekt wstawić to on jest jako hero. Tworze nowy obiekt wpisuje kod w draw, i wstawiam w roomie w jakims tam miejscu ale on mimo to zachowuje sie jako hero... ;/ Jak to zrobić żeby było dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak to zrobić żeby było dobrze? Nauczyć się pisać najpierw normalne gry a nie 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Bez takich komentarzy prosze... ;/ Juz wszytsko prawie mam do tego 3d, tylko nie wiem jak z tymi modelami jest?! A tak w ogole to 3d to jakas nienormalna? hmmm anormlana gra? fajnie wiedziec :] Skąd wiesz że nie umiem pisać normalnych gier?! To że nie udzielam no forum screenow itd. nie znaczy ze nie pracuje na gm'ie.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A tak w ogole to 3d to jakas nienormalna? hmmm anormlana gra? fajnie wiedziec emot11.gif Hohohihi przyczepiłeś się do mnie lol, ale mnie pojechałes hihi. Założę się że jest to jakiś banalny problem związany ze zmienną globalną, albo tym że nie zmieniłeś wartości jakichś zmiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A Ty do mnie:)) Nie oceniaj umiejętności nie znając osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi