Bixon Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ale co żeby podążał? Tekst ? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ogółem po naciśnięciu entera czyść keyboard_string(po sprawdzaniu tekstu czaru). Rysuj tekst względem viewów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tekst jest w samym kącie ekranu da się to jakoś zmienić ? xd :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tekst jest w samym kącie ekranu da się to jakoś zmienić ? Nie, nie da się. Musisz się z tym pogodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tekst jest w samym kącie ekranu da się to jakoś zmienić ? xd :[ GML draw_text(view_xview+poziomo,view_yview+pionowo,keyboard_string); @Yoda: xDXDXdxdxdDXdDXDXd XdxdDXDXdDXd xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Jak jeszcze zmienić czcionke!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 GML draw_set_font(); Gee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 W drawie? : d mam , ale ja chce żeby zmieniła mi się tylko czcionka wpisywania czarów.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A jak myślisz, co przedrostek 'draw_' oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Przeczytaj edit @offtop wow kryniak jak zrobiłeś to z tymi avatarami :D? @down Lol, pytam jak zrobiłeś to że zmienia ci się avatar co odświerzenie strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 GML draw_set_font(czcionka_do_czarow) draw_abrakadabrahahaha(); draw_set_font(czionka_normalna); Dee? @offtopic: Wpisałem w grafikach google "avatar". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie jarze tego ;/ wytłumacz dokładniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Wklej ten kod, zmień nazwy na prawidłowe i już :o, co ja mam jeszcze wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie jarze tego ;/ wytłumacz dokładniej... Jak można być tak niekumatym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi