Cobra Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 :( jestem początkującym i nic niewiem o Game Makerze może wie ktoś gdzie znajdę spolszczenie czy spolszczone "help" jak tek to podajcie link (znalazłem wcześniej spolszczone help ale strona nieistnieje a jak ktoś ma to niech mi pszyśle na adres matejo-master@wp.pl POMOCY :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Już po raz kolejny poruszony ten temat :] ...Niema spolszczenia Helpa, chyba że spolszczy ktoś na własną ręke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Kurs Coś troche może ci pomuc ale napewno nie wiele, Gnysek tłumaczy jeszcze helpa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 hehhe,prubowałem.MOze był dał memu kumplowi do tłumaczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi