Miras Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 witam ! jestem na forum nowy i zrobiłem gierkę w Tgf :blink: . :sp_ike: jak widać to Beta i ma kilka bugów z Tgf. Czekam na ocenę :P http://xthost.info/Miros/dtsl.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Witamy, kolejna osoba z dizzy.pl tak? :) A nie powinienes siedziec czasem na jakims forum o tgf. ;) Spoko, grami w TGF tez nie pogardzimy. Sciagnalem i musze powiedziec, ze jestem pozytywnie zaskoczony zwlaszcza porownujac twoja produkcje do gier robionych w TGF przez polakow ostatnimi czasy. Grafika bardzo ladna i klimatyczna, choc czesc widac na pierwszy rzut oka, ze zapozyczona. Muzyka przyjemna dla ucha, fabula. Jak na bete, to twoja produkcja jest ciekawsza od Dragons'ow II. ;-) Więcej rzeczy już zrobiłeś od Firemarka. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Gra całkiem fajna,tylko razzakiedy są błędy.Mam nadzieje,że już naprawiłeś z tym zizzy(postac mego autorstwa) :).No ,ale co Rannma napisała to ześ mnie zastrzelił :x jeszcze zapomniałem dodać,że Miras mi grafe jeszcze robi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 EHhh Trzeba przyznać że twój dizzy jest jak zwykły banan, a Dragons II jest jak banan Bamboocha. No poprostu wybrałeś zły czas na pokazanie swojej gry dizzy , gdyż mamytu inną która robi kariere na cały wszechswiat. Chodzi oczywiście o Smoki II . No poprostu mało oryginalności wniosłeś do gry, a w Smoki II jest dużo nowych rzeczy a nnajlepsze znich to nowe postacie. Tak więc ocena brzmi : No ,ale co Rannma napisała to ześ mnie zastrzelił :x Uprzejmie upominam że ja jako mistrz ortografii i j.polskiego mówie że RANMA w tym przypodku podpasowuje sie do rodzaju męskiego gdyż użytkownik nicka jest rodzaju męskiego tak więc poprawne zdanie brzmi: No ,ale co Rannma napisał to żeś mnie zastrzelił :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Bigshark: niech mistrz ortografii się nauczy jeszcze pisać poprawnie na klawiaturze to będzie ok. :P Bo np. ja nieznam takiego zdania jak "przypodku". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Bigshark no niewiem co ci się w tej grze nie podoba, ale grafika ma być "odnowieniem" sterej gry Fantastic Dizzy, grafika jest zapożyczona ale celowo :] aby przypominała FoAda. Ciekawe rozmyte tła i obrobione poszczególne elementy grafiki z FoaD dodają fajny klimat, kto czuje klimaty dizzy ten nie narzeka :D No to że gra jest na Tgf to już jest zła <_< , w dragonsie jakoś błędów się nie dostrzega ,choć było ich kilka xP No poprostu mało oryginalności wniosłeś do gry, a w Smoki II jest dużo nowych rzeczy a nnajlepsze znich to nowe postacie Ja niemogę :] oryginmalności? heh pewnie nie grałeś do końca i po znajomości wystawiasz słabą opinię, fabuła jest dłuższa niż nie jedna fanowska produkcja z dizzym a to dopiero beta i bedzie dłuższa ... Fabuła jest moim zdaniem najważniejsza, do grafiki nie mam własnych zastrzerzeń, choć jakbym chciał to mógłbym odpicować lepszą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Miras, gra fajna :D Konkuręcja dla Firemarka :] Myślę że dalej mu pomożesz ;) I jeszcze jedno. Chyba temet powinien być w "Dema gier, biblioteki i inne" xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 10 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Z firemarem zabieramy się za pozostałe krainy w dragłunieII :P , :blink: dostałem zaś nowe zlecenia :D :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Zzz... De ja vu. 2 gry z Dizzy'm w ciągu ok. 4 dni :| No, giera fajna, fajna, ale dla mnie (i tylko dla mnie - buahahaha!) Dragons II bardziej mi pobobała... Ładna graficzka, całkiem dobra grafika... Ale z rozmiarem to żeś zaszalał :D Daje Ci ocenke... 4/6 ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 I o dziwo Miras mi robi grafe!(Dizzy itp.).PO prostu na yolkwolk.com spodobałą im sie zapożyczona i tak zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 @Firemark: Ile razy mam ci powtarzać xD . Yolkfolk.com a nie yolkwolk.com @Bigshark: A odkąd to mamy banany Bamboocha :P . Poprostu Jedzta banany, bądź bamboocha :D . @Miras: To ty jesteś tym, co rysuje niektóre komiksy Tanka? A co do gry: Wadą gry jest to, że intro samo się nie kończy, tylko trzeba przerywać (tak jak jest to w niektórych shackowanych romach na gba). Dizzy w intrze jest też zbyt rozmyty moim zdaniem i nie wyraźny. A tak dalej, to gra całkiem fajna, muszę przyznać, że bardzo mi się podoba. Moim zdaniem jeżeli chodzi o grywalność itp. to jest na równi z dragonsami. Ocena: 8/10 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Dla mnie minusem gry jest jej rozmiar :D Ale tak to jest z TGF, spróbuj pousuwać zbędne obiekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 I zbędną muzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgodnie z sugestiami Tymona przesunąłem temat do odpowiedniego działu (w końcu to beta, a nie pełna wersja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi