Tymon Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Podczas porządkowania dysku odnalazłem źródła niektórych moich projektów. Od tych najstarszych do najnowszych, więc pomyślałem że zamiast kasować to mogą się komuś przydać ;) Więc wybrałem niektóre i waląłem na serwer. Wszystkie są w tym miejscu. Jeśli wy coś macie (czyt. jakiś stary nie tykany projekt) to dajcie linka mi na GG/Tlena ja stworze dla was folder i dodam plik na serwer. Miłego grzebania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja mam Czouga na zbyciu ;p. Może sie komuś przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Ok, jak chcecie to dodawajcie sami ;) Zrobiłem stronke aby umieszczać takie pierduły (link poniżej) ;) Zaraz jeszcze podłącze upload i koniec ;) Zapraszam do rejestracji :] Link do stronki EDIT Ok upload jest. Dostępny tylko po rejestracji. EDIT 2 Jeśli znacie jakiś hosting (gdzie rejestracja jest aktywna) lub jeśli macie jakiś serwer na zbyciu to proszę o kontakt. Bo potrzebuje serwer 100mb z 1 bazą MySQL najlepiej 10mb lub większą. Jak coś to na GG lub PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Dałem tam swego Czouga ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Przeniosłem go na mego serwa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 ja tam nie chce dawać dla swego bezpieczeństwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi