miki_96 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witajcie na informatykę mam zadane żeby stworzyć prezentacje 8-12 slajdów i tematyką jest np: o palaczach, żeby nie palić coś o paleniu. Proszę o pomoc. Aha prezentacja ma być zrobiona w PowerPoint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witajcie na informatykę mam zadane żeby stworzyć prezentacje 8-12 slajdów i tematyką jest np: o palaczach, żeby nie palić coś o paleniu. Proszę o pomoc. Jakiej pomocy oczekujesz? :huh: Zbierz materiały, usiądź do PowerPointa i zrób :blink: Aha prezentacja ma być zrobiona w PowerPoint. Żartujesz? Chcesz żebyśmy za Ciebie zrobili prezentację? :mellow: @DOWN: Jeśli tak to zobacz tutaj: Link 1 Link 2 Link 3 Pokaż zdjęcia (np. plakietkę "Zakaz palenia"), udowodnij że palacze mają utrudnione życie (chodzi o to, że nie mogą palić w miejscach publicznych), wspomnij też o ustawie (?) o zakazie palenia na ulicy. Pozdro i 5 życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 nie chce żebyście robili mi :) oo.. tylko mi się tak napisało xD Tylko mi pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Miki myślisz że ktoś będzie tracił swój czas żeby zrobić dla ciebie jakąś prezentacje ?? Poszukaj w googlach informacji i sam zrób ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Dzięki sirluki za zachętę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witajcie na informatykę mam zadane żeby stworzyć prezentacje 8-12 slajdów i tematyką jest np: o palaczach, żeby nie palić coś o paleniu. Proszę o pomoc. Aha prezentacja ma być zrobiona w PowerPoint. nie chce Ci się robić,nie chce Ci się żyć to kopnij w kalendarz... w życiu są piękne i beznadziejne chwile, przecież nikt za Ciebie tego nie zrobi...leniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi