Takeshi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jak wygląda menu do mojej gry. Bardziej przesunąłem przyciski bo krzywo było oczywiście w Lewo(dla nie kapujących stron to <) Pytałem się na GG ale zawsze blefują wiec pytam was :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Brzydkie. Co jest ciekawego w przyciskach zrobionych w minutę w Paint na tle ściągniętym z internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 W dodatku menu polsko - angielskie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 jak zrobic wlasnie taki tekst? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ta czcionka diploma nie pasuje za bardzo tworzenie menu: ściągnij tapete jako tło zrób prostokąt w paincie wstaw w nim tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi