Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam :) Od razu mówie jeżeli to w złym temacie to proszę o przeniesienie go do innego tematu odpowiedniego :) Potrzebuje kilku osób do mojego teamu osoba nie musi być dobry ale chodzisz żeby był średni :) xD czy dobry Gry będą 2d albo 3d xD Chciałbym żeby umiał stworzyć grafikę 2D Nie wymagam za wiele xD Oto lista osób xD: Programowanie: pawcio3018, Nakyls, VanGogh, AoM Grafika: pawcio3018, murdalowrida Tester: pawcio3018, murdalowrida, VanGogh, AoM, Muximan Muzyka: pawcio3018 Webmaster: Nakyls Chcesz dołączysz do mini teamu napisz tu hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 W ogóle co wymagasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Co ja wymagam hmm.. Nie wymagam zbyt wiele chcę żeby był dobry grafik albo średni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 co to za gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ehh narazie to jest taka gra strzelanka której skakasz po murach i strzelasz i też jest inna kosmiczna gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 I jaki według ciebie grafik jest średni? Pokaż jakąś prace gdzie uważasz ,że grafik jest średni. :) Wtedy łatwiej będzie można zrozumieć jakim sie jest grafikiem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No dobra poszukuje dobrego grafika xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 moja grafika jest mniej więcej taka,teraz możesz ustawiać skale jak Ci ciężko dać jakiegoś screena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No graficzka jest dobra napewno sobie poradzisz xD A należysz do jakiegoś teamu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No graficzka jest dobra napewno sobie poradzisz xD A należysz do jakiegoś teamu ? nie no nie działam raczej w teamie,wole czasem pomóc a tego screena dałem z mojej nowej gry,którą powoli zaczynam kleić-grafa i reszte zależy co byś chciał do gry ,bo jakbym miał czas to może bym skleił... edit: a grafe robie nawet czasem w paint i coś tam przerabiam w VCW Photo Editor może program szajs ale mi wystarczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ok zapisze cię żeby było wiadomo a chcesz być testerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ok zapisze cię żeby było wiadomo a chcesz być testerem ? Testerem gry? mogę być a do grafiki to jak chcesz tam to mnie zapisuj albo nie,ja nic nie obiecuje mam taki zmienny charakter i strasznego doła ostatnio. Chce mi się robić grafiki,przykłady,gry a zaraz dół i mam ochotę skoczyć z bloku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Spoko napisałem cię:) Chce ktoś dołączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ja moge być programistą lub testerem albo jednym i drugim :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ok to cię dopisałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 W sumie ja mogę być programistą i testerem, zawsze będzie jakieś zajęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Slabi programisci nie dacie rady wiec zegnaj przygodo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 murda:widze że się na manhuncie wzorujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 murda:widze że się na manhuncie wzorujesz :D no tak tylko że 2d a programowanie,to ja mogę poprawić jakieś błędy jak będzie czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @AoM Spoko dopisałem cię jutro powiem wam wszystko na temat gry której będziemy tworzyć chyba że macie pomysły to napiszcie mi na PW albo na GG :) @Lord Vayaa I kto to mówi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ja moge byc testerem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No i git :) @Muximan Spoko zapisuje cię hehe :P Masz gg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 tak 6871485 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ok to już wystarczy jak by się przydał jeszcze Tester :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi