g-Enjoy Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Hm, mały problem. Pff... Przechodząc do sedna sprawy. Pisząc wersję drugą mojego Electric Soul natknąłem się na mały problem... Mianowicie, nie usłyszałem dźwięku. Naprawdę, nie rozumiem o co chodzi, prawie taki sam kod w wersji pierwszej działał poprawnie, tu zmienił się wyłącznie fakt dodania informacji o błędzie i możliwości zmiany częstotliwości próbkowania dźwięku (Sama inicjalizacja). EDIT: Dobra, co do tej sprawy już sobie poradziłem sam. Następny problem to: Ładowanie pluginów :D [Error] Unit1.pas(88): Undeclared identifier: 'BASS_PluginLoad' Jeżeli ktoś mógłby pomóc, będę wdzięczn. BASS_Init(1, 44100, 0, Handle, nil); BASS_Start; BASS_PluginLoad('bass_sid.dll',0); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No jak widzisz, 'BASS_PluginLoad' jest nieznane. Może jakaś literówka, albo może nie zaimportowałeś biblioteki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Dobra, dzięki, napisałem własny silnik odtwarzania SIDów, nie potrzebuję cudzych pluginów. Już sobie poradziłem, btw. pluginy już się ładują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi