pawcio3018 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Otóż jak mam model 3D ( samochód ) i chcem nim jeździć to się nie kręcą koła jak to zrobić wiem musi być chyba osobny model kół ale proszę o odpowiedź może istnieje jakiś program do robienia animacji itp. Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 to się nie kręcą koła jak to zrobić wiem musi być chyba osobny model kół ale proszę o odpowiedź może istnieje jakiś program do robienia animacji No to co ty w końcu chcesz? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja chcem poprostu żeby się koła kręciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 chcem chcę Obracaj je wokół własnej osi nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Otóż jak mam model 3D ( samochód ) i chcem nim jeździć to się nie kręcą koła jak to zrobić wiem musi być chyba osobny model kół ale proszę o odpowiedź może istnieje jakiś program do robienia animacji itp. Z góry thx Oczywiście że istnieje program do tworzenia animacji :) Polecam: Animation Shop (tutaj możesz go pobrać) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Aha to możesz mi powiedzieć jak zrobić żeby się koło obracało wraz z teksturą. Albo wogóle co zrobić żeby działało w gm np kod czy co tam trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Aha to możesz mi powiedzieć jak zrobić żeby się koło obracało wraz z teksturą. Albo wogóle co zrobić żeby działało w gm np kod czy co tam trzeba d3d_transform_add_rotation_y i oparcie o lengthdiry. I masz obracanie koła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 luknij na ten przykład https://gmclan.org/up2794_3_lada1500_gm6.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi