PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Oto przyklad kamerki 3d 'przypietej' do auta (za duzo dzis pytan o to bylo, wiec musialem zrobic przyklad..): https://gmclan.org/up1105_4_Lada1500_XCE.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 PsyhiX nie obraź się lecz ten przykład jest na 69digits.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 PsyhiX nie obraź się lecz ten przykład jest na 69digits.com Tak dziecko, zwłaszcza że przykład PsichiXa napisany jest w oparciu o jego dll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Znowu źle ująłem mówie że nie jest jego w 100% ale ok mnie tam to wszystko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Znowu źle ująłem mówie że nie jest jego w 100% ale ok mnie tam to wszystko jedno Chodzi ci o ten samochód? Boże bez przesady, to nie on jest tutaj ważny ]; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ok mi tam to obojętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Wiem ze to nie jest 100% moj przyklad, przeciez wspomnialem o tym ze dodalem prosta obsluge kamery za autem. Nie chcialo mi sie robic calkiem od podstaw, lecz pokazac jak zrobic ten widok wszystkim pytajacym, bo nie chcialo mi sie juz patrzec na nowe tematy "jak zrobic kamere 3d za bohaterem?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdiSlayer Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Taki sobie ten praykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 dobry przykład a właśnie z ciekawości psichX miałem do Ciebie napisać czy być mi zrobił kamerke za pojazdem chociaż nie będe tego używać @pawcio3018 typie zacznij pisać coś na temat a nie nabijaj bez sensowych postów,bo mnie muli jak widzę pod rząd takie coś: PsyhiX nie obraź się lecz ten przykład jest na 69digits.com-post g.warty Znowu źle ująłem mówie że nie jest jego w 100% ale ok mnie tam to wszystko jedno-post g.warty Ok mi tam to obojętne-post g.warty to nie czateria!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 nooo ladnie teraz wreszcie moge sie przenies na 3D bo w 2D to juz troche nudno ;)) off toP: moze zaczniesz robic przyklady na zamowienie? xD jak tyle osob cie dreczy to masz juz prace ;P Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 zaraz dodam do tego przykładu bo mam zrobione 10 różnych kamer takie gówno ala patrzenie w gta sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ujme to tak: ######OZA!!!! full wypas,daleko zajdziesz w przyszłości,napewno!! :thumbsup: 7/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 wybaczcie double posta,zrobiłem do tego przykładu samochodu 3d 16 różnych kamer lista kamer,ich nazwy są zmyślone,żeby pokazać różnice między nimi 0-normalna 1-n zbliżona 2-n zbliżona obniżona 3-n oddalona wyżej 4-n zbliżona,zachodzi przy skręcie 5-n oddalona pod kątem 6-n bardziej oddalona 7-n bardzo oddalona 8-n dziwny efekt hehe 9-n oddalona pod kątem 2 10- gta1 b wysoko 11- gta1 wysoko 12- gta1 średnio 13- gta1 optymalnie 14- gta1 blisko pod kątem 15- specjalna kamera telewizyjna która daje obraz samochodu z różnych perspektyw,warto dłużej zaobserwować obsługa kamer: c-następna kamera v-poprzednia kamera dodatkowo w kamerach od 0-9( tych w których samochód jest normalnie pokazany): q-widok z lewej strony samochodu(zależny od rodzaju kamery) e-widok z prawej strony samochodu(zależny od rodzaju kamery) b-podpatrzenie do tyłu,widok z tyłu r-restart rooma piszcie komentarze,miłego użytkowania https://gmclan.org/up2034_4_15_kamer_fura_3d.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Dobrze rozbudowany przykład murdalowrida. Chyba go wykorzystam do jednej z moich gier. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 screeny z kilku wybranych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 PsyhiX nie obraź się lecz ten przykład jest na 69digits.com A ja nie znam takiej strony :boxed: chyba 64digits.com @murdalowrida takie sobie zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A ja nie znam takiej strony :boxed: chyba 64digits.com @murdalowrida takie sobie zrobiłeś co to znaczy takie sobie? troche przy tym siedziałem w końcu 16 kamer jest do tego widoki lewa,prawa,tył pewnie komuś sie przyda,zrób lepsze jak jest takie sobie cokolwiek to znaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Lowrider dobra robota z tymi kamerami :D Super jest telewizyjna jak się poczeka trochę. No i PsichiX super ten przykład :) Fajnie się skręca tylko ta kolizja ze słupami taka sobie :P Bo samochód odbija się jak piłka ale i tak przykład jest super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Kolizja nie jets Psichixa, i skręcanie też nie jego :] hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi