Muximan Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Moglby mi ktos pomuc w nauce prosil bym tylko sam widok 3D. Jesli go kiedys wykorzystam do gry DODAM DO CREDITS DUZYMI LITERAMI NA CZERWONO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 https://gmclan.org/up1105_4_XenoN_Core_Extension.html -> skrypty z biblioteka xenona obslugujaca kamere. Skrypty zaimportuj, zainicjuj w create, kamere ustawiaj w step. Do tego pozostaje ci tylko zrobic na poczatek rysowanie podlogi i kontrola gracza. PS. Boze, chyba walne sobie do sygny linki do tego xenona bo nikomu sie przykladow szukac nie chce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 pisze mi tak jak uruchamiam a wogole ja chce tylko widok i moze jakies poruszanie: Error Loading:This not a game maker file Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 -.- 1,2,3,4,5,6.. chyba sobie pozycze skale cierpliwosci od kryniaka.. *.gml - plik skryptow gml. stworz nowy projekt gry, menu 'Skrypty'->Importuj i zaimportuj te skrypty z pliku xenon_core_extension.gml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 nieda sie bo to niejest plik (skrypt) jakis tam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A jaką masz wersje gma ?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Typuje ze zapewne zle importujesz. sprobuj sciagnac pliki jeszcze raz i importuj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 mam GM'a 7 (nie zarejstrowana) GM'a 6(zarejstrowana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi