Millenium Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Może ktoś zrobić w formacie A4 projekt bramy wjazdowej do mojej miejscowości chodzi o sam projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ke? O co zchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Może ktoś zrobić w formacie A4 projekt bramy wjazdowej do mojej miejscowości chodzi o sam projekt a zrobić Ci wjazd na chate? za dużo mi to nie mówi,jaka perspektywa itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 projekt bramy wjazdowej do mojej miejscowości Że co?jakiej miejscowości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Jakieś zdjęcie XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Może ktoś zrobić w formacie A4 projekt bramy wjazdowej do mojej miejscowości chodzi o sam projekt Cześć, dzwonię do Ciebie, ponieważ chciałbym się dowiedzieć jaki jest Twój numer telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Projekt dotyczy miejscowości o nazwie Miejscowość;p tzn zostawcie wolne miejsce tam gdzie powinna być nazwa miejscowości chodzi o sam projekt ito ma być ładne takie wiecie jak widać w niektórych miejscowościach ze zamiast nudnego znaku np Miejscowość albo Warszawa jest taki wielki ozdobny transparent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi