Sasuke-Kun Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Potrzebna mi animacja pacmana (musi miec nogi rece i dobrze by bylo gdyby mial w dloni np maszynowke) wielkosc grafiki 32x32 albo 32x64(wysokosc) kolor pacmana zółty z gory dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 "Z góry dziękuję" - czyli ktoś robi dla ciebie animacje Pacmana, a ty mu dziękujesz i tylko tyle? Jest jakiś bonus, np. umieszczenie w credits, czy cuś :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 @up: materialista -_- :P moze cos wyskrobie... albo nie... nie wiem :P a to ma byc pacman z zasobow gma tylko z "gadzetami"? :P czy nowy narysowany od 0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 niemusi być od nowa (mam nawet swojego ale bez rak,nog i broni) Oto On : https://gmclan.org/uploader/2015/Pacman.png "Z góry dziękuję" - czyli ktoś robi dla ciebie animacje Pacmana, a ty mu dziękujesz i tylko tyle? Jest jakiś bonus, np. umieszczenie w credits, czy cuś :)? Oczywiscie ze creditsy beda (myslalem ze wiekrzosc jest inteligentna i bedzie wiedziala bez mowienia :P) Edit: BUMP(temat nadal aktualny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Czym i nie upuść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi