Wiedzmak2 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Chciałbym zrobić tak żeby po kliknięci na nowa gra w menu,wyskoczyły różne postacie którymi można się poruszać w grze. Ja nie mam pojęcia jak to zrobić,proszę żeby ktoś mi wyjaśnił jak to się robi. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 proszę żeby ktoś mi wyjaśnił jak to się robi. crying.gif Tak jak wszystko inne. Trzeba się nauczyć podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Był już taki temat... sam go pisałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 link do przykładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzięki Indrycho za przykład! :thumbsup: edit: Yoda byś mi pomógł a nie piszesz że mam się nauczyć podstaw.No ale tychpodstaw trzeba się od kogoś nauczyć. :crying: Posty złączone. Jeszcze jeden double-post i będzie ostrzeżenie. Używaj opcji Edit. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi