pawcio3018 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam mam takie pytanie czy mógłby mi ktoś urzyczyć głosu do mojej gry o kosmitach oturz potrzebuje: 1. Prezenterki 2. Kapitana 3. Lektora Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę się zgłosić na pw. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja moge uzyczyc jestem chetny :D Napisz do mnie na gg albo tutaj i uzgodnimy co mam mowic, chyba dodasz mnie do credits :]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dam dam zachwilę dam ci tekst ale to już na PW bo to poufna informacja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Okej nagram Ci to jak wroce do domu. Czyli tak za 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi