Drwal Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Potrzebuję grafiki bonusa rozmiar 32x32 rzut z boku(platformówka) wygląd jak chcecie(bez przesady) to gra o księżniczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Propozycje?... bardziej powiem: Jaki klimat gry, bo narysuje kamienną tabliczkę po której spływa krew z wyrysowanym pentagramem na środku, a za to wokół będą latać kolorowe aniołki... powiec co lepiej narysować bo nie chce nawet zaczynać wiedząc czy to będzie pasować... hmm? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mówie że robię grę o księżniczce! Może to być np korona lub jabłko królewskie :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Specjalnie dla ciebie :P BTW Gdy rysowałem przeszedł koło mnie brat i zapytał się mnie następująco: "Co ? Robisz Kapitana Claw`a ?" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 @up: Króla Pazura ;}. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi