Grela Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Od pewnego czau zauważyłem, iż avast informuje, że niedługo wygaśnie licencja. Kliknąłem na taki napis i pojawiła mi się strona Avasta Pro. Ale za to chyba się płaci. Czy da się wznowić licencję za darmo? Z góry dziękuje. Pozdrawiam, Grela :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Można za darmo. Na stronie avasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Czy da się wznowić licencję za darmo? Tak. Przecież Avast jest za free nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A skąd mogę pobrać najnowszą wersję Avasta? I dlaczego licencja wygasa? I czy znowu musze wprowadzać(płatne?)keye? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 I dlaczego licencja wygasa? I czy znowu musze wprowadzać(płatne?)keye? Nie. masz go zarejestrować ponownie na stronie avasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Czyli Avasta tego co mam znowu zarejestrować, czy ściągnąć nowego i to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Zarejestrować tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 możesz ściągnąć avast 4.7 tu masz link klik a potem sobie go zarejestruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Już zarejestrowałem, czekam na klucz. Dzięki :) jak będą problemy to napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mi się wydaję, że jest jest opcja "przedłuż licencję" :o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi