Nirvan Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Potrzebuję dobrych dźwięków do RPGa , potrzebuję mniejwięcej coś jak uderzenię w zbroję,tarcze,lód i ciało . Szukałem , ale nie mogę znaleść takich co by odpowiadałyby mi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Następny, który wrzuci link do findsounds, jest grubaskiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 up@ www.findsounds.com/ , jestem mega spaślakiem ! xd A tak serio , to wogole czy tak ciezko znalesc dzwiek byle czego w necie ? Nie , Mozna przeciez sobie tez zgrac dzwieki z gier . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ale on nie pyta, co może sobie sam zrobić, tylko co jesteście w stanie mu dać, Jesus tap-dancing Christ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi