pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Graliście kiedyś w crashday bo ja tak i uważam że jest fajne a wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 cieniutka gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 niewiem mi się podobały rozgrywki na necie a flaout 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 no to juz luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 niewiem mi się podobały rozgrywki na necie a flaout 2? Tez taki sobie , no grafika nawet , ale mi nie przypadl do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 najbardziej mi się podobało jak człowiek latał sobie do bramki a tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 najbardziej mi się podobało jak człowiek latał sobie do bramki a tobie? Normalne takie :P heh , najlepsze autka , rozwalanka to wg mnie Destruction Derby i nic tego nie pobije :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 E tam mi się niepodoba PS: Fajny avart? Znaczy czy mogę go mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Normalne takie :P heh , najlepsze autka , rozwalanka to wg mnie Destruction Derby i nic tego nie pobije :P burnout, bracie, burnout :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ok ja kończe na dzisiaj narka i jutro nowy dzień z gmclanem jea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 lol... :sp_ike: (tutaj powinien być złośliwy komentarz, z którego autor z przyczyn etycznych wolał zrezygnować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 jakich erotycznych nic przecież jej nie widać twojej babce tez widac piersi i az 2 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 @UP co?... (nie dotyczy tylko powyzszego postu, tylko calego tematu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 WTF do wszystkiego co tu napisane oO. Zgroza :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 lol... :sp_ike: (tutaj powinien być złośliwy komentarz, z którego autor z przyczyn etycznych wolał zrezygnować) jakich erotycznych nic przecież jej nie widać twojej babce tez widac piersi i az 2 hehe :boxed: ze tak sie wyraze :D albo ktos tu nie zabardzo umie czytac, albo ktos mysli tylko o sexie albo ktos to robi specjalnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie rozumiem. Gościu gada o jakimś crashday'u, potem fallout 2 (a może jednak flatout, nie mogę się doczytać), a potem jeszcze podrywa babkę propaganji (pomyłiła mu się "etyka" z "erotyka" - ludziom tylko jedno we łbie). O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi