pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Mam pytanie czy może wiecie lub znacie jakąś stronę gdzie można kupić oryginalną obudowę do samsunga x680 z góry thx. PS: Fajnie by było jak by było takie coś jak pomógł. Wtedy można byłoby się odwdzięczyć. Ale do tematu proszę o konkrety link a nie google.Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 To co wie ktoś gdzie mogę ją kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 http://allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ta allegro przeszukałem chyba ze 15 razy i były tylko podruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Może idź do serwisu Samsunga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi