M1513Q Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam wszystkich Mam pewien problem bo robie gre, cos na wzor nfs uderground 2, tylko ze w 2D. Wszystko dziala oprucz dokladnego sterowania..... m.in. chodzi o nitro... A mianowicie chodzi o to ze jak klikne shift to jest nitro tylko ze sprite sie zmienia na jadacy pionowy do gory nawet jak jade w prawo, no i on wtedy automatycznie jedzie z nitrem do gory... jak zrobic zeby jednym klawiszem on dawal nitro w kazdym kierunku bez zmiany sprite'a?? Aha i jak klikam shift to zmienia sie sprite na taki ze pokazuje sie ogien z rury ale jak wycisne i nie daje nitra to ogien zostaje... :( CO ROBIC?? POMOZCIE!! PROSZE!! PS. MAM WERSJE NIE ZAREJESTROWANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Może spróbuj użyć Animation End? W evencie Animation End, daj destroy na obiekt/sprite ognia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 OO dzieki :) sprubuje, ale jak zrobic zeby pod jednym klawiszem bylo nitro w kazdym kierunku? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ciezko powiedziec jak nie widzimy kodu. Pokombinuj z keyboard_check(vk_left) itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Kodu? xP Ja to zrobiem recznie ;p a jesli jest jakis kod na to to byl bym bardzo wdzieczny za pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 kod czy klocki, jeden ch** zaprzeproszeniem. chodzi o fakt ze jak nie pokazesz co tam naskrobałeś to wątpie żeby udało sie komuś rozszyfrować co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak zrobie zdjecie to i tak nic nie zobaczysz... dac ci ten plik na jakas strone z hostingiem plikow zebys mogl pobrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Na jasne a co ty myślałeś, że ktoś przyjdzie do twojego domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 edit, skasowane wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 :blink: Jakiego masz GMakera? Bo mi tego nie czyta a mam 6.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja mam 7.0 nie zarejestrowane a ty 6.1 full? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 POMUŻCIE MI!! Bardo jest mi to potrzebne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi