Mistyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ciekawy czy ktoś jeszcze w to gra (dowolna część) Ja poogrywam w wszystkie 3(oraz rozszerzenie 1). Co sądzicie o niej? Dla mnie miodzio(wszystkie części). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja przeszedłem jedynkę. Fajna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A z rozszerzeniem?? bo ciekawy jestem tego całego holenderskiego wykładu(dodatkowa postać a na dodatek to baba ;p) Ma ktoś 2??? zagrał bym z kimś (bo w 3 mam tylko opcje lan ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Grałem tylko w Behind Enemy Lines. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Mogę przesłać dodatek bo mało waży. Acha mógłby jakiś mod zamienić nazwę tematu na commandos bo się walnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Commandos 1 i dodatek - ######ste. Commandos 2 - nudne. Commandos 3 - tak samo jak 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Nudne? Czemu mnie sie podoba. W 3 jest masa różnych możliwości. A no i miotacz ognia rox :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Mam 2 i kiedyś w to trochę grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Trójka była najbardziej nieudana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Mam Commandosa 1 rozszerzenie. Gra kozacka, ale nie jakaś hiper mega rewelacja - tak z 8/10. Też pograłbym przez neta, tylko że brak chatu w czasie rozgrywki ssie :/. Trzeba Teamspeak czy coś. No i musze CD znaleść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Dobre ale za trudne. Ostatniej misji nawet z kodami na niesmiertelnosc nie umialem przejsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A jaka część? Kto gra przez neta w 1 albo 2???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi