VanGogh Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak zrobić że jeśli kliknie się myszką na jakiś object to on się powiększa i chodzi za myszką a jeśli kliknie się drugi raz myszką w jakieś miejsce na planszy to object tam zostaje tzn. jak zrobić coś takiego jak w każdej strategii. Wiem że dużo wymagam :P ale prosze pomóżcie mi. Dodam do creditsów :D :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Możesz skorzystac z przykładu strategii,jeśli nie na gmclanie to na głownym forum Gm-a jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A możesz mi dać od razu tego przykłada ?? Nie mogę znaleźć .:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...=fallen+kingdom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Dzięki Yoda troche duży ten przykład nie wiem czy sie połapie;) Edit tak, wiem kryniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 To była gra, nie przykład, ale przerwał produkcję =(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ale przerwał produkcję =(. Bo gra była do kitu =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wcale nie była do kitu mi sie wydaje że mogła to być bardzo dobra strategia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wcale nie była do kitu mi sie wydaje że mogła to być bardzo dobra strategia Chodzi o silnik - był niewydajny i kijowo napisany =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi