miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witajcie. Mam pytanie dlaczego jak dodam że naprzykład naduszę jakiś przycisk żeby np. wyświetliło się jakieś wideo. To dlaczego jak nacisnę przycisk to wideo się nie pojawia. Wszystko mam dobrze wideo jest w folderze z grą nazwę mam wpisaną dobrze. Proszę o szybką odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 A masz kod ze współrzędnymi? Czyli gdzie ma się to pojawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 nie :( a podasz przykład ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 dlaczego chcesz robić wszystko na przykładach? i podaj kod bo trudno cie rozgryźć bez wzorowania się na czymś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 jaki kod ? gdzie on ja jak zrobiłem np : left mouse click > play wideo i tam wpisałem nazwe wideo i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 a napisz wartość którą wpisałeś w tym play video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Taka funkcja show wideo file mam tak : File name ; BilardX.wmw < nazwa mojego wideo full screen ; windowed loop ; don't loop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 powinno być dobrze, zarzuć projektem może zobacze i poprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 tak takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Proszę o odp | CZEMU NIKT NIE ODPOWIADA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Przecież Grela mówi żebyś zarzucił tym projektem to spróbuje poprawic. Po za tym nie pisz dwóch postów w takim małym odstępie czasowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 proszę ! http://www.gmclan.org/up2463_4_bilardx.html dadaj plik wideo w obiektach w zakładce menu i napisz WEms daj create i tam to wideo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Prosze!: http://www.gmclan.org/up1867_3_bilard.html dodałem object(ten ostatni) ktory odtwarza wideo i dałem w menu powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 No to masz coś zrąbane :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 grela, pewnie nawet nie sprawdziles czy dziala... ale z drugiej strony wina moze lezec po stronie nie kumatego uzytkownika... albo uzytkownik nie jest szczesliwym posiadaczem GM w wersji 7 pro... https://gmclan.org/up3255_11_BilardX.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi