Marmot Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 No więc, na początku przepraszam adminów i moderatorów (w szczególności BWO, który poprostu zawsze chce mi wstawić ostrzeżenie :P ) za to że tworzę drugą część tematu, ale mamy problem. Otóż zamiast forum jest jakaś arabska reklama hostingu xD. Pomyślałem, że o 3DMM możemy gadać tutaj, dopóki Phariseus nie naprawi forum. Tak pozatym, to ktoś może wie, czy Phariseus nie zaczął stawiać forum gdzieś indziej? A kto Ci takich głupot nagadał? Ja daje ostrzeżenia jak ktoś nie stosuje się do regulaminu, nagminnie powtarza coś o czym mówilem, żeby nie robił, albo po prostu mnie denerwuje textami =] I nie myślcie, że denerwuje mnie coś co na przykład nie jest zgodne z tym, co ja myśle =] Po prostu BEHAVE! =] aa i czytać regulamin =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Forum najprawdopodobniej będzie na 'bardzo dobrym serwie' =P Więcej nie zdradze, bo to tajemnica... Zresztą zobaczycie sobie sami, jak forum będzie działać =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 BWO, narazie regulaminu nie ma :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi