pawcio3018 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Chciałem zrobić tak aby gracz po wsiądnięciu do auta mógł nim jechać i udało się lecz gdy postanowiłem zrobić parę innych aut ( tylko z innymi sprintami ) to po wsiądnięciu do byle jakiego wszystkie auta jeżdzą. Korzystałem z przykładu gta exlample jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Po pierwsze to spritami bo sprint to ja uprawiam na wf albo w lozku :) (srry dla mlodych) Troche chaotycznie napisales moge gg? ;/ Srry za "niby" nabicie postu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 moje gg to 6347513 sprity są inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 radze nie robic z przykladu tylko samemu xD :P :bye1: PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 hehe ale wiesz ja szukam pomocy może ktoś napisał by jakiś kod? w kolizji z np autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Zmiana sprite'ów nic nie zmienia... po prostu trzeba ustawić kloc "tylko ten" Jak ktoś nie wie o co mi chodzi to mam to gdzieś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 1. pisz sam - a nie ebzmyslnie opierasz się na przykładzie. Rzeczywiscie ebzmyślnie... 2. Zapewne jest jakaś zmeinna odpowiadająca za to, czy ludzik jest w aucie czy nie - daj dla każdego auta inną zmienną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 albo w lozku smile.gif (srry dla mlodych) O ROFL XD Odezwał się bardzo dorosyły - nie no nie żąrtuj se koleś. @Topic: Skąd mamy wiedzieć czemu tak jest skoro nie wiemy jaki jest system? Może zmienne globalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi