?ukaszW90 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dobry! Wrzucam kilka zrobionych przeze mnie grafik - miały być w mojej superprodukcji, ale zmieniłem założenia projektowe, więc zostało mi parę obrazków. Jako że szkoda by było je trzymać bez sensu na dysku (trochę roboty przy nich było) to udostępniam - może się komuś przydadzą. Grafiki przedstawiają prawdziwe pojazdy i sprzęt biorące udział w walkach w '39. Przy tworzeniu podpierałem się gotowymi obrazkami, ale podejrzewam że z oryginalnych obrazkow zostalo raptem kilka pixeli, tudzież uklad plam na pojazdach. A tak to wyglądało u mnie: Dolny panel to zastrzeżony znak towarowy :P - jeszcze mi się przyda. Opis do każdego pojazdu można bez trudu znaleźć w necie - polecam taką lekturę. Pozdrawiam, ŁukaszW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ej, sam ten projekt wygląda ciekawie ;) dawaj to do "nad czym aktualnie pracujesz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szavi3r Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Szczerze, to spodziewałem się trochę lepszej jakości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Szczerze, to spodziewałem się trochę lepszej jakości :) Nie chcesz to nie musisz brać jak ktoś daje za darmo. Jak to jest dla ciebie za słabe to zrób sobie lepsze, albo ZAPŁAĆ grafikowi to będziesz miał jakie chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi