sunflower Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Tytuł: Adblock Gatunek: Defense kurkowodnopodobny Opis: Twoją skrzynkę pocztową atakuje nawałnica spamu! Musisz odpowiednio szybko klikać na wiadomości zanim przejdą do Ulubionych! Jednak zadanie nie jest łatwe: automaty spamowe z czasem potrafią coraz zręczniej unikać twoich ataków, a w dodatku w aplikacji pocztowej ciągle wyskakuje jakaś wredna reklama, która przekierowuje nie wiadomo dokąd. Grrr... Gra zrobiona w godzinę z leciutkim okładem, bo dowiedziałam się, że karolo i tak nic nie zrobił (szczerze powiedziawszy, miałam przeczucie, że tak się stanie), a tydzień miałam trochę narwany, więc nie chciało mi się specjalnie starać. Pozazdrościłam też trochę Piedrowi, że miał tego jednogodzinnego challenge'a, więc oto rezultat (fakt, że już wcześniej miałam pomysł, ale samo kodzenie odbywało się na przestrzeni godziny z minutami)!Mam jednak nadzieję, że to co jest to jest w miarę grywalne. ^^' Download: http://www18.zippyshare.com/v/169891/file.html Rozmiar pliku: 1.5 MB Autorzy: Programowanie: Sunflower Fabuła: Sunflower Grafika: Sunflower Muzyka: brak Screeny: http://i.imgur.com/Em1P3.png http://i.imgur.com/6ct0a.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Gra fajna na 5 minut, ale jak się za długo gra to zamiast "SPAM" widzimy "SRAM". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 haha mam jak kolega wyzej. nie wiem co powiedziec ale po Twoich wczesniejszych grach spodziewalem sie wiecej d: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Widzisz, rzecz w tym, że po Boadzie nie miałam czego się spodziewać, a po Huderze spodziewałam się pracy na dość wysokim poziomie. A teraz walczyłam z karolem320 i doszłam do wniosku, że pewnie na tę rundę też nic nie wyśle, tak samo jak na pierwszą. ^ ^' W związku z tym nawet gra robiona w godzinę spokojnie wystarczyła przeciwko brakowi jakiejkolwiek gry, a chciałam, żeby to było przynajmniej jakkolwiek grywalne, i chyba się udało, mam nadzieję? ;) Poza tym, jak wspomniałam, ostatni tydzień był nieco nerwowy, następny zresztą pewnie też będzie nie najlepszy. Cóż, może przynajmniej wygospodaruję czas na przenoszenie silnika stworzonego na pojedynek z Huderem do GM:Studio, z paroma praktycznymi usprawnieniami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Prawdziwym wyzwaniem jest pracować ponad rok i zrobić słabą grę :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi