Morro Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tytuł: Black Assasin Gatunek: gra akcji Opis: Wcielamy się w łucznika-zabójcę. Pewnego razu przechodzimy koło wielkiej gildii. Spostrzegamy, że jest ona zniszczona a koło niej stoi pewien starzec. Tu zaczyna się fabuła gry. Wykonujemy zadania dla wielkiego Gui-Taha pokonując jego wrogów i broniąc dobra. Jest to moja naprawdę pierwsza gra, nie licząc ledwo zaczętego fallina. Download: Link!(nowy) Rozmiar pliku: ok. 10mb Autorzy: Programowanie:ja [Morro] Fabuła:ja [Morro] Grafika:ja [Morro] Muzyka:dźwięki ja, muzyka FFVII, Linkin Park [1 utwór] Screeny: screen 1 screen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Zasysam trochei duża waga pliku edit uszkodzony plik A i jeszcze zoptymalizuje gierkę. Dźwięki były by w innym folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dupa - mam błędy przy wypakowywaniu - a i wrzuć na upa gmc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Skoro sie wzorowales na Assasinie to mogles dac jakis (chocby) system ruchu ulicznego (przechodniow (gapiow), kamuflaz w tlumie, itp) - byloby ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basteks Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 wsadz to do uploadera bo rapid share jest do dupy bo trzeba czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 wsadz to do uploadera bo rapid share jest do dupy bo trzeba czekac Popieram CzlowiekU!!!! uzzyj uploadera gmc!!! lub SPEEDYSHARE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 kurde, skad mialem wiedziec ze sie zle zapakuje... jak wróce od kolegi do domu to dodam znowu. a tak poza tym, to w gmuploaderze nie wiem czy sie nie bedzie dluzej uploadowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie będzie! <litości> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Gra jest dobrze spakowana tylko użyjcie porządnego programu do rozpakowywania (7zip) <_< Co do gry: GRAFIKA: 8 / 10 - ładna i klimatyczna ;) DŹWIĘKI I MUZYKA: 6,5 / 10 - mogą być pasują ;) GRYWALNOŚĆ - 7,5 / 10 - miło i przyjemnie się gra ;) OCENA: 4/5 z tym że 5 rezerwuję na takie gry jak MAGI, Almora, BACK'i, i niektóre gry Psichixa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 no i porządny user programów. to było spakowane za pomocą 7zipa dzieki za ocene! bardzo sie nad tym napracowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Skoro sie wzorowales na AssasinieLOL? W takim razie Diablo 2 (jest Zabójczyni, mamy też łucznika!) też jest wzorowane na Assassinie ~~? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 o Właśnie zapomniałem napisać o tym. assasin znaczy zabójca..... nie musiałem sie na niczym wzorować. poprostu zrobiłem gre w której chodzi sie zabójcą:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 3/5 i plusik za muzykę z finala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Jak chcieliście tak zrobiłem. Link jest teraz na gmuploaderze (a ktoś mówił, że nie będzie dłużej....) Plik jest spakowany w WINRAR-rze. Zapraszam ponownie do ściągania i oceniania mojej miesięcznej pracy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 assasin wzieło się od hashashin (czy jakos tak) - a to z kolei wzieło się od haszu, którego palili assasini żeby lepiej orientować się w akcji. Już ich lubie, podobne zainteresowania mamy :) (chodzi o haszyk nie o zabijanie ;p) Co do gierki - nie zdążyłem jeszcze obadać ale screeny wyglądają ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 hehehehehe xD hashashin mnie dobiło!xD moj bohater nie pali haszu...xD moze dorobie mały bonusik do życia, że jak zapali to jak w Pico zycie mu sie zregeneruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Spoko gierka ;) Ale dopracuj ją... 3.5/5 dam 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 hehehehehe xD hashashin mnie dobiło!xD moj bohater nie pali haszu...xD moze dorobie mały bonusik do życia, że jak zapali to jak w Pico zycie mu sie zregeneruje z życia wzięte, w jakiejś książce było nie wiem czy nie "anioły i demony" dana browna, możesz dodać jakiś haszyk, będzie bardziej realistycznie ;p @DOWN ano - haszysz to żywica wydzielana z konopi indyjskich właśnie. zresztą przy odrobinie zawziętości z ganji da sie zrobic haszyk. Osobiscie wole ganje chociaz haszem nie pogardze (uwielbiam jego smak ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Hashshashin rzeczywiście brali narkotyki, ale mimo zbieżności nazw nie był to haszysz (najprawdopodobniej konopie zaprawione czystym alkoholem) :) Zresztą wielu uważa, ze oznacza to po prostu "podążający za Al-Hassanem" (który był swego czasu szejkiem Alamut). Jak zwykle teorii jest tyle, ilu badaczy ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Powiedzmy ze to niezbyt udana amatorska wersja gry Assasin Creed ;P W grze głownie podoba mi sie muza ale tak po za tym to brakuje misji a nie jednoliniowego zabijania oraz braqje mieczy itp Popraw też błąd z load game, gdy sie anuluje wczytanie zostają przyciski :P 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 co wy wszyscy że ja odgapiam z jakiejś gry?! nie grałem nawet w assasin Creed ale za ocene dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Po prostu ten tytul tak sie rzuca w oczy, dlatego mozna myslec ze sie wzorowales - nie zlosc sie juz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Gierka fajna 4/5. A na marginesie nie mogles grac w Assassin Creed bo ta gra jeszcze nie wyszla :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Fakt, fakt no czusz ściągajcie i komentujcie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Po prostu ten tytul tak sie rzuca w oczy, dlatego mozna myslec ze sie wzorowalesDla mnie to bardziej chęć odcięcia się od Białego Zabójcy z AC :} Dajcie już spokój, film Kiler (zabójca!) też był wzorowany na Assassin Creed XD? Nie wspominając już o tym, że AC to w rzeczywistości gra SF :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CReeT Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Naprawdę dobra gra. Byłem zaskoczony że to twoja pierwsza gra :jezor: Gra się przyjemnie. Jak dla mnie 5 gwiazdek :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Dzięki, ale jeśli oczekujesz pełnej wersji, to trochę poczekasz....[patrz sygnaura] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Gierka ładna i ciekawa.. Jak na pierwszą grę to gratuluje! Można dopracować i stworzyć więcej terenów/obszar gry powiększyć i będzie hit kolejny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 @up ekhem 9.11.2007 - 20:35 na daty by sie nie popatrzyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 @Mistyk co to zmienia, i tak mozna sobie przeciez poodswiezac pamiec o grach czytam te posty, bo sam jestem ciekawy co ludzie mysla o mojej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi